funktionsmedicinsktidskrift.se

Det finns flera olika behandlingar som inte ingår i högkostnadsskyddet. I vissa regioner i Sverige ingår exempelvis inte naprapati och kiropraktik. Sådana behandlingar kostar en hel del pengar och det är sällan som det räcker att gå på en behandling. Oftast är det minst ett uppföljningstillfälle. Det är inte alla som kan hosta fram de pengar som sådana behandlingar kostar. Om du vill få lös lite extra pengar för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt är det en bra idé att sälja saker. Att sälja guld är exempelvis både enkelt och smidigt. Du kan sälja guld genom att beställa ett försäkrat brev som du sedan skickar tillbaka till avsändaren med guldet i. Sedan får du ett prisförslag. Om du tycker att priset är bra accepterar du budet och får pengarna insatta inom ett dygn på ditt konto.

Sälj saker för att få extra pengar

Förutom att sälja guld kan du sälja andra prylar som du inte längre använder. Du kommer förmodligen inte att sakna saker som du faktiskt inte har någon nytta av eller inte använder. Gå igenom hela ditt hem och förråd för att hitta bra saker att sälja. Det är värt att testa att sälja allt du har.

Behandlingar kan vara nödvändig för en god hälsa

Massage är också en behandling som kan vara nödvändig för ditt välmående men som kostar en slant. En annan behandling som kostar mycket är om du vill gå till en psykolog som inte är ansluten till sjukvården. Det är

i dagsläget en lång väntetid till olika psykologiska behandlingar och det är många som väljer att gå till en privat psykolog istället för att få hjälp direkt. Att gå till en privat psykolog kan snabbt dra iväg pengamässigt. Även om hälsan är värt allt behöver pengarna komma någonstans ifrån. Förutom att sälja saker kan du försöka minska dina mat- och transportkostnader men även dra in på andra nödiga utgifter. När det kommer till behandlingar som kostar pengar är det alltid en avvägning vad som är värt vad. Bara du vet om du behöver behandlingen eller inte.